SERVICII

SERIGRAFIE

Serigrafia presupune personalizarea materialelor cu suprafete plane sau cu o raza de curbura mare, folosind site special realizate prin care trece vopseaua. Acest procedeu de personalizare este rentabil la cantitati mari si foarte mari, datorita costurilor ridicate ale realizarii sitelor in comparatie cu cerneala foarte ieftina.

Cele mai fine site care se pot realiza pot scoate o calitate de imprimare de maximum 300 dpi. Rezultatul este unul bun, dar este departe de calitatea imprimarii digitale, care poate ajunge la 1440dpi sau mai mult. Se pot imprima policromii, rezultate prin suprapunere de culori pentru grafici care nu sunt foarte detaliate, sau imagini monocrome.

Ca metoda de personalizare, serigrafia este una dintre cele mai rezistente in timp.

———————————————————————————-

 

TRANSFER SERIGRAFIE

Transferul de serigrafie este in special folosit pentru elemente grafice mici, care la serigrafie directa ar fi insemnat pierdere pretioasa de timp pentru asezarea materialului.

Transferul de serigrafie este practic o serigrafie trasa pe o hartie speciala ce se pune ulterior la presa pentru cateva secunde. Este la fel de rezistenta in timp ca si serigrafia si este mult mai fina decat serigrafia directa.
Este ideala pentru aplicarea de logo-uri mici sau etichete de marimi.

———————————————————————————-

 

TERMOTRANSFER

Termotransfer este procedeul de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa, a unei folii speciale de termotransfer. O imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp. Acest procedeu este ideal pentru personalizarea cu grafici simple, fara detalii complexe, pe aproape orice tip de material. Foliile sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si texturi (mate, lucioase, transparente, glitter, reflectorizate, catifea, 3D si altele).

 

PRINT DIGITAL

Printul digital reprezinta cea mai noua tehnologie si cea mai fiabila metoda de personalizare de tricouri, bluze si alte textile la momentul actual. O multime de clienti cu renume apeleaza la aceasta metoda de printare pentru finetea imprimeului care nici nu se simte la atingere.

La tricourile de culoare alba, cerneala intra direct in material si nu se simte la atingere, la tricourile de culoare inchisa se aplica o baza de alb (valabil doar pentru tricourile colorate) imprimeul are un aspect usor cauciucat fiind foarte fin si placut la atingere.

Printul digital se poate realiza pe orice tricou sau bluza cu un continut de cel putin 60% bumbac. Imprimeului aplicat direct pe textile este foarte rezistent si foarte calitativ fiind influentat atat de calitatea tricoului cat si de spalarea corespunzatoare a lui.

———————————————————————————-

 

BRODERIE

Broderia reprezinta o cusatura in relief pe o gama variata de articole de imbracaminte si alte obiecte textile cu diverse intrebuintari.

Logo-urile si design-urile brodate au o durabilitate excelenta, chiar daca sunt spalate sau curatate chimic. De cele mai multe ori, broderia rezista chiar mai mult decat produsul pe care este realizata. Ea confera un caracter exclusivist și elegant pieselor vestimentare.

———————————————————————————-

0

Your Cart