Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile pot fi oricand modificate fara notificare prealabila, accesarea site-ului Bigstone presupune acceptarea  acestora de catre utilizator.
Bigstone Street depune toate eforturile pentru prezentarea cat mai corecta a informatiilor pe site. Continutul integral al site-ului (texte,imagini, fotografii, grafice etc.) este proprietatea S.C. Bigstone Street SRL-D si este interzisa utilizarea acestuia in alt scop decat cel non-comercial.

———————————————————————————-

 

INFORMATII LIVRARE

Durata aproximativa de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri speciale durata se poate prelungi pana la maxim 5-6 zile lucratoare. Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata. Comanda va este adusa la adresa indicata, in intervalul orar stabilit de comun acord cu agentul care se ocupa de livrare.

Pentru produsele promotionale (cu personalizare sau fara) termenul de livrare variaza in functie de complexitatea lucrarii (cantitate, numar de imprimari, grafica, metoda de personalizare).

———————————————————————————-

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele cu caracter personal colectate de magazinul nostru numai cu acordul voluntar al clientului au ca scop emiterea facturilor pentru comenzile efectuate pe site, contactarea pentru situatii legate de comenzi si livrari, trimiterea informatiilor periodice, contactarea in cazul livrarii unor produse pe comanda sau in chestiuni privind relatiile cu clientii.

Prin crearea unui cont pe site-ul Bigstone, clientul isi exprima consimtamantul ca datele acestuia cu caracter personal sa ii fie administrate conform prevederilor Legii 677/2001.

———————————————————————————-

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Cumparatorul poate renunta la achitizionarea produselor  sau  cere schimbarea acestora prin  notificare in scris  in termen de 10 zile lucratoare din momentul primirii produsului, fara a suporta penalitati.

Rambursarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur cu respectarea urmatoarelor conditii: produsele sa aiba sigiliu nedesfacut, sa fie returnat sigilat, starea produselor să fie  la fel ca la primirea lor, să nu fi fost purtate sau deteriorate. Produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele originale, într-un ambalaj protector.
Consumatorul poate cere o singura data returnarea sau inlocuirea produsului. Costurile de transport vor fi suportate de catre client.

———————————————————————————-